Phonon not show video

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Phonon not show video

692 Views
enaud
Contributor III

hi all,

I've resolved error of phonon with export QT_PLUGIN_PATH='/usr/plugin' but now my application start but i no view video i view only a black box.. If i type: gplay MOV008.mp4 I view correclty my vide on full screen. But with my QT app no Code of my app is:

#include "mainwindow.h"
#include "ui_mainwindow.h"
#include <phonon/VideoPlayer>
#include <phonon/MediaObject>
#include <phonon/MediaSource>

MainWindow::MainWindow(QWidget *parent) :
QMainWindow(parent),
ui(new Ui::MainWindow)
{
ui->setupUi(this);
Phonon::MediaObject *media = new Phonon::MediaObject(this);
media->setCurrentSource(Phonon::MediaSource(QString("MOV008.mp4")));
ui->videoPlayer->play(media->currentSource());
}

MainWindow::~MainWindow()
{
delete ui;
}

When i run my app i view: (Look at this link) http://pastebin.com/9gjxv5nj



thanks

Labels (1)
0 Kudos
7 Replies

194 Views
enaud
Contributor III

I have Lookup error on ARM

0 Kudos

194 Views
Hitex
Contributor I

Once you download it goto the directory and change the permission using terminal

chmod 777 -R Simple

0 Kudos

194 Views
Hitex
Contributor I

1st One is a x86 Executable

2nd is same ARM executable

with 4 buttons, Open,Play,Pause,Stop check if it works....

Hitesh said:



enaud said:

178-IMG034.jpg

0 Kudos

194 Views
Hitex
Contributor I



enaud said:

181-IMG034.jpg

0 Kudos

194 Views
enaud
Contributor III

184-IMG034.jpg

0 Kudos

194 Views
enaud
Contributor III

with Gplay yes but on my app I no view and not hear nothing.

0 Kudos

194 Views
Hitex
Contributor I
Hi, I faced the same problem , Code works fine on x86, however it dosent play video on I.MX53QSB. There is some problem with AVI and MP4. AVI file will not play..... with MP4 you will get only audio ..... Try with .wmv file you will get audio and video in frames atleast you will get some display, however still it is not upto the expectation
0 Kudos