IMX8M plus: pynet tflite model failed to run

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

IMX8M plus: pynet tflite model failed to run

1,486 Views
keithmok
Contributor II

The attached tflite model  failed to run on IMX8M plus, while same model  (which from AI benchmark apk) run perfectly okay in Android 10 mobile phone using Qualcomm chipset.


Procedure : Use latest NXP release for IMX8M plus
Download Google tensorflow prebuilt benchmark tools for aarch64 from https://www.tensorflow.org/lite/performance/measurement.

Run /home/root/linux_aarch64_benchmark_model --graph=ai_benchmark/pynet_quant.tflite --use_nnapi=true

STARTING!

Log parameter values verbosely: [0]

Graph: [ai_benchmark/pynet_quant.tflite]

Use NNAPI: [1]

NNAPI accelerators available: [vsi-npu]

Loaded model ai_benchmark/pynet_quant.tflite

INFO: Created TensorFlow Lite delegate for NNAPI.

Explicitly applied NNAPI delegate, and the model graph will be completely executed by the delegate.

The input model file size (MB): 10.4231

Initialized session in 242.487ms.

Running benchmark for at least 1 iterations and at least 0.5 seconds but terminate if exceeding 150 seconds.

E [vsi_nn_op_eltwise_setup:156]Input size mismatch.

E [setup_node:448]Setup node[274] ADD fail

ERROR: NN API returned error ANEURALNETWORKS_BAD_DATA at line 4021 while running computation.

 

ERROR: Node number 168 (TfLiteNnapiDelegate) failed to invoke.

 

count=1 curr=718301

0 Kudos
3 Replies

1,460 Views
jimmychan
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Please try the Android 11.0.0_1.0.0 (Linux 5.4.47 kernel). It support NNAPI 1.2.

https://www.nxp.com/design/software/embedded-software/i-mx-software/android-os-for-i-mx-applications...

0 Kudos

1,456 Views
keithmok
Contributor II

@jimmychan I don't know what you are talking about. 
I am testing on yocto built , not android.
If you have even try it yourself and read my log from the imx8+ machine , you should know that linux_aarch64_benchmark_model is for Linux aarch64, not Android.

0 Kudos

1,246 Views
ding1
Contributor II

I also met the same problem. Have you solved it?

0 Kudos