IE Browser for WinCE7 iMX53 cannot show Chinese characters ?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

IE Browser for WinCE7 iMX53 cannot show Chinese characters ?

286 Views
holyyuan
Contributor II

   Recently ,I use the WinCE7 OS IE Browser in my iMX53 platform developed by our company. And I find a problem, while the IE  explorer surf on the net ,the English website displays well, but the Chinese Website is not good. The Chinese charactors are not displayed. the web pages can show the pictures, English letters, Arabic numbers and some marks well except the Chinese characters.

     Certainly , I have added the Chinese support Catalog Items in the WinCE700 PB project and changed the corresponding environment variables.

The    IE browser's menu bar is  able to display the charactors but not the web pages, The place in the web pages should display Chinese charactors are blank or that's all display white.

    Could anyone tell what's the problem s, how can I do to solve the problems?   Thank you in advance !

0 Kudos
3 Replies

49 Views
YixingKong
Senior Contributor IV

Holy

This discussion is closed since no activity. If you still need help, please feel free to reply with an update to this discussion, or create another discussion.

Thanks,

Yixing

0 Kudos

49 Views
YixingKong
Senior Contributor IV

Holy

We have not got your response yet and will close the discussion in 3 days. If you still need help, please feel free to

reply with an update to this discussion.
Thanks,
Yixing

0 Kudos

49 Views
YixingKong
Senior Contributor IV

Holy

We are sorry for getting back to you so late. Are you still stuck with the issue? If you have somehow to resolved the

issue, can we close the discussion? If you still need Freescale help, please feel free to contact us.

Thanks,
Yixing

0 Kudos