Have no wayland desktop and could not run application with -platform wayland

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Have no wayland desktop and could not run application with -platform wayland

Jump to solution
430 Views
wangtsungli
Contributor IV

Hi Community,

I'm using Yocto project imx-4.9.11_1.0.0_ga and I use i.MX6 sabre-SD Quad as my platform.

I use below Distro and build image with below commands.

  1. DISTRO=fsl-imx-wayland MACHINE=imx6qsabresd source fsl-setup-release.sh -b build-wayland-q
  2. bitbake fsl-image-qt5

Compiler is success and I got fsl-image-qt5-imx6qsabresd-20181126013844.rootfs.tar.bz2 in the path of build-wayland-q/tmp/deploy/images/imx6qsabresd.

After I burn new root file system and zimage and module, logo could show on panel but when get into system there is no desktop showing.

I try to run my application with "./application -platform wayland" then will result failed like below content.

Failed to create display (No such file or directory)

I also tried to use eglfs and wayland-egl, they all reply the same error as wayland.

Did I miss anything?

How can I solve this problem?

Thanks in Advanced!

0 Kudos
1 Solution
183 Views
wangtsungli
Contributor IV

Bio_TICFSL 留言:

Hi tsung

 

You might try to burn to .sdcard image.

 

Regards

Thanks for your reply.

I rebuild it and it works.

I think there is something wrong when I bitbake it.

But here is another condition.

I will open the other thread asking for help.

Thanks!

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
183 Views
Bio_TICFSL
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi tsung

You might try to burn to .sdcard image.

Regards

0 Kudos
184 Views
wangtsungli
Contributor IV

Bio_TICFSL 留言:

Hi tsung

 

You might try to burn to .sdcard image.

 

Regards

Thanks for your reply.

I rebuild it and it works.

I think there is something wrong when I bitbake it.

But here is another condition.

I will open the other thread asking for help.

Thanks!

View solution in original post

0 Kudos