S32K142 erase issues

キャンセル
次の結果を表示 
表示  限定  | 次の代わりに検索 
もしかして: 

S32K142 erase issues

736件の閲覧回数
spidru
Contributor I

Hi there,

We're observing some strange behaviour on our prototype boards based on S32K142 when using JFlash:

  • Erase only works when removing the checkbox for "Perform blank check".
  • After flashing our application successfully and then erasing the chip and power cycling, there is random noise on the reset pin, showing the attached error message.

I'm wondering if anyone has encountered this and/or possible explanation(s) for this behaviour?

Thank you.

0 件の賞賛
3 返答(返信)

680件の閲覧回数
Mikhail_Po
Contributor I

Hi @lukaszadrapa,

My colleague @spidru is not available right now, so I'm the one working with this project for a moment.

I checked and erase does work. I erased the chip with removed checkbox "Perform blank check", and then read the chip and it is empty. 

"Check blank" procedure doesn't work and gives an error even as a separate command without erasing.

Thank you!

Best regards,

Mikhail

0 件の賞賛

667件の閲覧回数
lukaszadrapa
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi @Mikhail_Po 

In this case, I'm afraid I can't comment here. JFlash is not our product, so my recommendation is to discuss this with Segger.

https://www.segger.com/support/technical-support/

Regards,

Lukas

0 件の賞賛

697件の閲覧回数
lukaszadrapa
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi @spidru 

"Erase only works when removing the checkbox for "Perform blank check""

- this means that the erase probably does not work. Do you use CSEc? Notice that enabled CSEc blocks mass erase operation. Maybe that's the reason.

Regards,

Lukas

0 件の賞賛