My BAM(MPC5534) doesn't work well!!!!!!!! Please Help me.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

My BAM(MPC5534) doesn't work well!!!!!!!! Please Help me.

248 Views
Contributor II

I would like to implement the BAM MPC5534A

 

I use a CW for MPC55xx and MPC56xx 2.9 and a MPC5534.

I have created a project using the Project Wizard feature of the Code warrior.

According to the advice of Lukas, I have edited the lcf file for __ start () function is moved to the starting address of SRAM (0x40000000).

Then I have found the problem.

Program entry address offset oxoooo0030

S705400000301A

If I have edited the lcf file for __ start () function is moved to the starting address of SRAM (0x40007000).

S705400070301A

How can I solve this problem?Lukas Zadrapa

2/5000
Labels (1)
0 Kudos
6 Replies

23 Views
NXP TechSupport
NXP TechSupport

And one more thing - be aware there are three errata related to BAM:

http://www.nxp.com/assets/documents/data/en/errata/MPC5534revA.pdf 

0 Kudos

23 Views
Contributor II

thank you very much for your help

0 Kudos

23 Views
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi,

attached you will find project which I modified to start at 0x4000_0000. I can see in the map file that the start function begins at this address. 

Regards,

Lukas

23 Views
Contributor II

Why is my application not running, and I'm going to set it up in the bam mode in your way

0 Kudos

23 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hello,

lukaszadrapa‌ is on vacation today. He will write you back later in this week.

Regards,

Martin

0 Kudos

23 Views
Contributor II

Thank you very much

0 Kudos