Can not loading the Tresos(v24) WorkSpace.

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Can not loading the Tresos(v24) WorkSpace.

Jump to solution
24,490 Views
guoqiang_zhu
Contributor II

My PC's OS is windows 10.  I installed tresos v24.0.0 tool.but it can't be loading when i open the tresos_gui.exe , with always stay in loading view.

Errors1.png

   And the window task manager shows his task"Java(TM) Platform SE binary" status is no response. when i closed the loading view,it show me the information like this(jdk-8u92-windows-i586 and jre-6u45-windows-i586 have been installed).

Errors.png

But Tresos v16.0.0  can loading his workspace normal.Pass_T16.png

Compared with tresos v16 and v24 's task status.

Task.png

I have try to reinstall the tresos24 ,but the question can not be solved.

Thanks for your help.

Labels (1)
Tags (2)
1 Solution
23,221 Views
namnguyenviet
NXP Employee
NXP Employee

Hi, 

Seems like there is an insufficient memory situation. You can try by increase maximum memory start of EB Tresos, by editing in tresos_gui.ini: -Xms256m => -Xms512m to see if the situation can be resolved. If it's not working, then maybe contacting Elektrobit support team directly is a better idea (https://www.elektrobit.com/support/)

View solution in original post

94 Replies
5,088 Views
namnguyenviet
NXP Employee
NXP Employee

Yes, it's indeed that sometimes "-clean" option is necessary for hot-fix installation. Glad to hear that you can fix the issue.

5,075 Views
riglesias2021
Contributor III

Thank you for the support

0 Kudos
6,132 Views
Pooja
Contributor I

Hello,

 

My registered mail id is pooja.ingalagi@continental-corporation.comI have registered name is Pooja Ingalagi.

 

Regards,

Pooja

0 Kudos
5,074 Views
namnguyenviet
NXP Employee
NXP Employee

Hello @Pooja,

Unfortunately, we can't find your email address in the software distribution system. Nor the searching for Pooja or Ingalagi names got any results. Could you re-check the info?

Best Regards,

Nam

0 Kudos
5,063 Views
Pooja
Contributor I

Hello,

 

I  login with mail id pooja.ingalagi@continental-corporation.com to NXP Docstore portal. I used the same e-mail id and password to login to community portal as well. 

PFA screenshot of the my profile.

 
 
 

Regards,

Pooja

0 Kudos
5,049 Views
namnguyenviet
NXP Employee
NXP Employee

Hello @Pooja,

Thanks for your reply, unfortunately, we still are not able to identify your account. The reason for this, is probably because you haven't had any software registered yet. You can check this by access to www.nxp.com, sign in and check your SW licensing and Support:

sw_account.PNG

If you have the EB Tresos 26.0 from someone else who has registered, please give us that person ID email, then we can enable access for that person. Or if your company is using a shared account (which can be checked with your Technical Leader/Project Manager), we can send you an invitation to that account.

Best Regards,

Nam

Tags (1)
0 Kudos
4,821 Views
Pooja
Contributor I

Hello,

Thank you for your reply.

Please check the E-mail Id: 

pradeep.kumar.pola@continental-corporation.com which is registered for NXP software product. Please do share the hotfix to the mentioned mail-id
 
Regards,
Pooja
0 Kudos
4,801 Views
Pooja
Contributor I

Hi,

Could you please share the Hotfix to the mail id :

 
which is registered with NXP software product. The name associated with account is Pradeep Kumar Pola.
 
Awaiting for your response.
 
Thanks & Regards,
Pooja
0 Kudos
4,156 Views
namnguyenviet
NXP Employee
NXP Employee

Hello @Pooja ,

As we have checked, Pradeep Kumar Pola has already added in your company's NXP account (Continental / S32G), and the hot-fix has been already available in this company account. Could you ask him to check that?

Best Regards,

Nam

 

0 Kudos
3,561 Views
nnguye66
Contributor I

Hi @namnguyenviet ,

I have the same issue when I try to generate from Davinci Configurator provided by Vector.

EB version 24.0.1

nnguye66_0-1617925136395.png

 

Could you provide me the EB hotfix

Thank you and Best Regards,

HaiNam

nnguye66@ford.com

0 Kudos
3,523 Views
namnguyenviet
NXP Employee
NXP Employee

Hello @nnguye66,

I'm asking marketing team for access granting. In the meantime, you can try out by terminate all of the Eclipse/Java process, and restart the application to see whether any help.

Best Regards,

Nam

0 Kudos
3,511 Views
namnguyenviet
NXP Employee
NXP Employee

Hello @nnguye66,

We have granted your access to EB 24.0.1 hot-fix. Please check in your NXP account's software licensing and support - EB Tresos.

Best Regards,

Nam

0 Kudos
4,901 Views
SSabariManoj
Contributor II

Hi,

I have the same problem with EB 24.0. Can you allow me also to download the fix for this?

My User Mail Id:- sabarisabaris11@gmail.com

Thanks,

S.Sabari Manoj

0 Kudos
4,875 Views
SSabariManoj
Contributor II

Hello,

I tried to run EB tresos V23.0.

I am facing the same issue.

Can you provide the hotfix access to sabarisabaris11@gmail.com

Thanks and Regards,

S.Sabari Manoj

0 Kudos
5,026 Views
Samue99
Contributor I

Thank you for the information.

0 Kudos
5,042 Views
mrsong
Contributor II

Hi , I am facing the same issue. Please help me. Thanks.

909122380@qq.com

0 Kudos
4,999 Views
namnguyenviet
NXP Employee
NXP Employee

Hello,

Your request has been processed. Please check in your SW download and licensing/ EB tresos to download and apply the hot-fix.

Many thanks,

Nam

0 Kudos
5,179 Views
huisheng_huang
Contributor III

Hi , I am facing the same issue. Please help me. Thanks.

huisheng.huang@marelli.com

 

0 Kudos
5,129 Views
namnguyenviet
NXP Employee
NXP Employee

Hello @huisheng_huang,

Access has granted. Please check in your SW licensing account -> EB tresos tool.

Best Regards,

Nam

0 Kudos
5,099 Views
huisheng_huang
Contributor III

Thank you very much. Issue solved.

0 Kudos
4,931 Views
flatcloud1
Contributor I

Hi,

I am facing the same issue with EB Tresos Studio Version 24

I tried to increase the memory size in tresos_gui.ini file and run tresos_gui.exe -clean without success.

 

Can you please provide the hotfix ?

my Mail Id: flatcloud@nbasdz.com 

 

Thanks!

0 Kudos