MCUXPresso Setting, Searching didn't work

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MCUXPresso Setting, Searching didn't work

200 Views
kevin_lang
Contributor II

Hello,

I tried different version from v10.0.2  to v10.3.1 , all search doesn't work

pastedImage_1.png

And Project setting has no effect ,

 pastedImage_2.png

Once I clicked Apply and Close, it shows like this and doesn't generate .bin file

pastedImage_3.png

Thanks for your help in advance

Kevin

0 Kudos
3 Replies

122 Views
lpcxpresso_supp
NXP Employee
NXP Employee

I've never seen or heard of anything similar before. Can you try switching the IDE to run with a completely new workspace? That should effectively reset the search history contents, which should hopefully clear your problem.


Regards,

MCUXpresso IDE Support

0 Kudos

122 Views
lpcxpresso_supp
NXP Employee
NXP Employee

There are no known issues with these items of functionality, and in particular the Search menu is completely standard Eclipse - not something we change.

However can you explain exactly what you are doing? All of the screenshots you included in your original post appear to have snippets of other areas of the IDE's screen display embedded inside them, rather than text?

Regards,

MCUXpresso IDE Support

0 Kudos

122 Views
kevin_lang
Contributor II

Thank you so much for quick response

On my computer, Once I click MCUXpresso IDE Search menu, it shows all fields filled with something else, and I can't input anything, fields are not allowed to input

Thanks,

Kevin

0 Kudos