why the demo board can't detect the network cards in the u-boot?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

why the demo board can't detect the network cards in the u-boot?

329 Views
2838219522
Contributor III

the U-BOOT in the flash of demo board is never flashed.but,u-boot printed like below:

U-Boot 2015.01+ls1+g3281947 (Jul 30 2015 - 20:01:52)

CPU: Freescale LayerScape LS1021E, Version: 2.0, (0x87081120)
Clock Configuration:
CPU0(ARMV7):1000 MHz,
Bus:300 MHz, DDR:800 MHz (1600 MT/s data rate),
Reset Configuration Word (RCW):
00000000: 0608000a 00000000 00000000 00000000
00000010: 70000000 00007900 e0025a00 21046000
00000020: 00000000 00000000 00000000 20000000
00000030: 00080000 881b7340 00000000 00000000
Board: LS1021ATWR
CPLD: V2.0
PCBA: V1.0
VBank: 0
I2C: ready
DRAM: 1 GiB
Using SERDES1 Protocol: 112 (0x70)
Not a microcode
Flash: 128 MiB
MMC: FSL_SDHC: 0
EEPROM: NXID v1
PCIe1: Root Complex no link, regs @ 0x3400000
PCIe2: Root Complex no link, regs @ 0x3500000
In: serial
Out: serial
Err: serial
SEC0: RNG instantiated
SATA link 0 timeout.
AHCI 0001.0300 1 slots 1 ports ? Gbps 0x1 impl SATA mode
flags: 64bit ncq pm clo only pmp fbss pio slum part ccc
scanning bus for devices...
Found 0 device(s).
SCSI: Net: eTSEC2 is in sgmii mode.
Phy 2 not found
PHY reset timed out
Phy 0 not found
PHY reset timed out
Phy 1 not found
PHY reset timed out
eTSEC1, eTSEC2, eTSEC3 [PRIME]

What is the reason?

Labels (1)
Tags (1)
0 Kudos
2 Replies

255 Views
keestrommel
Contributor IV

Which (kind of) network card do you expect to be detected?

0 Kudos

255 Views
2838219522
Contributor III

Hello Kees,I find some problems in my hardware.Now it works well.

0 Kudos