Almost nothing works with MKE02Z32VLC4 and newest SDK

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Almost nothing works with MKE02Z32VLC4 and newest SDK

210 Views
gonzaloalcaraz
Contributor I

Hi, and thanks in advance for your help. 

I'm running into a wall with SDK 2.4 and this uC on a custom board. The board is currently just the uC, power source and SWD connector, as to isolate what the problem is.

The problem itself is that most of the things don't work, or at least not completely. Most of the GPIOs work fine, but some don't at all. What mostly worries me is that the SPI seems to be receiving data, but no clock is coming out of the corresponding pin.

The only configuration I did was set up the SPI pins from the PINS plugin, and then call the appropriate functions following the examples from the SDK. I'm attaching the whole project for reference. 

I know I can probably just skip the SDK altogether, but I'd rather learn to use it properly to reduce developing time on future projects. 

Please ask for any more details you may need, any help is appreciated.

Best regards!

0 Kudos
3 Replies

122 Views
gonzaloalcaraz
Contributor I

Thxs for the answers. I'm using version 10.2.1 of MCUXpresso, and have since tried using KDS + Processor Expert to see if it was an error with MCUXpresso. Still, for some reason PTA3 doesn't work at all as an output. I've tested with 3 different ICs and same problem. 

0 Kudos

122 Views
miduo
NXP Employee
NXP Employee

Hi,

Please let me know what MCUXpresso IDE version are you using? Please anyway try to use our latest Version 10.2.1.

0 Kudos

122 Views
mjbcswitzerland
Specialist V
0 Kudos