Can't enter HiWave (9S12E64 & 9s12NE64)

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can't enter HiWave (9S12E64 & 9s12NE64)

Jump to solution
1,450 Views
yb
Contributor IV
Hi,
 
I'm using 9S08 for several years and I never had any problem with the BDM.
 
Now, I've just designed a new 9S12E64 board but I can enter "True Time Simulator & Real Time Debugger".
The errors messages are :
"Failed to find communication speed!"
and just after :
"Communication to the targer failed (target MCU has no clock or wrong BDM wlock oe derivative is secured)"
 
- I've looked at the clock on the oscillator pins : it's ok (4.9152MHz crystal).
- I've tried the BDM with a new empty project on a 9S12NE64 eval board : the same messages...
- I' tried with a new BDM pod : always the same...
 
I think (and I hope !!!) it's just a little problem, perhaps a configuration problem.
 
Thanks for your answers.
 
PS : I'm using CW 4.5 Special Edition.
 
Regards,
 

Message Edited by yb on 2006-07-30 07:52 PM

Labels (1)
Tags (1)
0 Kudos
1 Solution
89 Views
CrasyCat
Specialist III
Hello
 
Connection problems are usually complex problems that can not be solved on the forum.
 
I would recommend you to submit a service request for that.

Click here to submit a service request.

Make sure to specify which version of CodeWarrior you are using. To retrieve that info:
- Start CodeWarrior
- Select Help -> About Freescale CodeWarrior
- Click on "Install Products"
- Click on "Save as" to save the information to a file.
- Attach the file to the SR.
 
Support people will also need to know which connection you are using (Multilink USB, InDart, ....) and which OS you are running on your Host PC (Windows XP SP2, .....).
 
Finally also indicate/copy the content of the command window when connection fails.
 
CrasyCat

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
89 Views
cyber211
Contributor I
i have met the same problem .i ,have unsecure the flash with the caculated io_delay ,then ,it could be write program into the develop board ,but it still can't opertion to my target board.
 
can anyone help me ??
 
thanks!
0 Kudos
90 Views
CrasyCat
Specialist III
Hello
 
Connection problems are usually complex problems that can not be solved on the forum.
 
I would recommend you to submit a service request for that.

Click here to submit a service request.

Make sure to specify which version of CodeWarrior you are using. To retrieve that info:
- Start CodeWarrior
- Select Help -> About Freescale CodeWarrior
- Click on "Install Products"
- Click on "Save as" to save the information to a file.
- Attach the file to the SR.
 
Support people will also need to know which connection you are using (Multilink USB, InDart, ....) and which OS you are running on your Host PC (Windows XP SP2, .....).
 
Finally also indicate/copy the content of the command window when connection fails.
 
CrasyCat

View solution in original post

0 Kudos