AnsweredAssumed Answered

CMSIS-DAP and JLINK debuggers no longer working on IMXRT1050EVKB board

Question asked by Scott Larson on Oct 18, 2019
Latest reply on Oct 20, 2019 by Con Verse

Hi,

 

After a few days of debugging on my iMX1050EVKB board, CMSIS-DAP no longer recognizes that there is any processor there, nor does a JLINK debugger. I've also tried IAR tools and they don't recognize it either. Is there any test I can run to see if the processor is fried or something else is wrong with the board or debugger?

 

Here is output from IAR:

Fri Oct 18, 2019 18:03:47: Loading the CMSIS-DAP driver
Fri Oct 18, 2019 18:03:47: Probe: CMSIS-DAP probe SW module ver 1.17
Fri Oct 18, 2019 18:03:47: Probe: Connecting to CMSIS-DAP:0227000047784e45003e9004d745004dddb1000097969900 firmware v.1.10
Fri Oct 18, 2019 18:03:47: Emulation layer version 4.48
Fri Oct 18, 2019 18:03:47: Notification to init-after-power-up hookup.
Fri Oct 18, 2019 18:03:47: Notification to core-connect hookup.
Fri Oct 18, 2019 18:03:47: CoreSight error: Cannot read IDCODE. No SWD access. Debugging is not possible.
Fri Oct 18, 2019 18:03:47: CPU status FAILED
Fri Oct 18, 2019 18:03:47: Cannot initialize DAP access.Connected DAP v1 on SWD. Detected IDCODE=0xbd11477.
Fri Oct 18, 2019 18:03:47: CoreSight error: Cannot read DP STAT register. No DAP access. Debugging is not possible.
Fri Oct 18, 2019 18:03:47: LowLevelReset(system, delay 200)
Fri Oct 18, 2019 18:03:50: Fatal error: Failed to connect to CPU   Session aborted!

 

Thanks,

Scott

Outcomes